Meistä

Sarikari Karisari = SaKari

Siis mehän tavattiin Apollon tanssilattialla 23.10.2010. Sari oli juhlistamassa synttäreitään. Kari oli tsekkaamassa tarjonnan. Muutaman viikon jälkeen varattiinkin jo kovalla tohinalla alppimatkaa Bad Gasteiniin. Käytiin oikein Messilässä harjoittelemassa sillä seurauksella, että matka peruttiin ­­- ei nimittäin kaikilla pysynyt raajat paikallaan lautahommissa.

Alppireissun peruuntumisen aiheuttama turhautuminen purkautuikin sitten isosti matkamessuilla. Taustalla rytkytti fakta, että ainakin golfaus ja matkailu on ”meidän yhteinen harrastus”. Mukaan tarttui aimo kassillinen esitteitä sun muuta matkailun edistämissälää. Käden käänteessä esiteröykkiö kiteytyi ajatukseksi, että upgradetaankin viikon skimbamatka 9 kuukauden maailmanympärysreissuksi…

No minkäslaiset travellerit on saatu liikkeelle? Sari on meistä kolunnut maailman kolkkia laajemmalla pensselillä: kokemusrintamaa ovat kerryttäneet mm. Mexico, Indonesia, Malesia, Thaimaa, Singapore ja kirsikkana kakun päällä eteläeurooppalainen Marokko. Karin matkailukartta on sudittu pitkälti eurooppalaisella värimaailmalla, ja toistaiseksi eksoottisimmat väriläiskät on tarjonnut Valko-Venäjä ja Etelä-Afrikka.

Matkaa suunnitellessa löytyi siviilipuolen ammattien tiimoilta kummallekin reissaajalle luontevat roolitukset. Sari kalkuloi talouspuolta ja budjetoi, kun taas Kari vastaa liikennesuunnittelusta ja laskee valuuttamuunnoksia päissään.

Niin, ja positiivisen auran tuojana rinkan pohjalla salamatkustajana häärii Merimaskun Hello Kittyyy  :)