Härpätin on pystyssä

Mikään ei ole niin viisas kuin insinööri – eikä sekään ole niin viisas. Tämä tuli nimittäin perslihasten kautta varsin voimallisesti koettua, kun käsillä olevaa sivustoa otsa hiessä ja oja märkänä ähelsin pystyyn. Jääkaapillakin piti parin huurteisen merkeissä piipahtaa sivusilmäillyn El Clasicon lomassa. On webhotellia, täysveristä henkilökohtaista julkaisualustaa, vimpainta ja hilavit(k)utinta. Monta mutkaa matkassa, eikä mutkatona ole laittaa matkablogia jalkeille. Pitäisikin oikeastaan ensin perustaa blogi blogin perustamisesta. Vaikka onhan niitä netin nurkat jo varmaan puolillaan.

Noin maaliskuusta asti on aivokuoren anturan perustuksissa voimakkaasti rytkyttänyt ajatus matkablogin perustamisesta. Tämä sivusto tulee syssymmällä raottamaan yhtä pallonkiertoa ainakin kahdesta vinkkelistä – matkaseura viimeistelee parhaillaan kisakuntoaan Levillä.

Pari käytännön jutskaa on jo saatettu alulle, tai oikeammin vain yksi tämän blogin lisäksi. Toistaiseksi on hankittuna Hulluilta Päiviltä lennot 20.9. Helsinkistä Delhin kautta Goalle. Varsin avoimena ammottava aikaikkuna on näillä näkymin rakosellaan noin 9 kk eli pikkusen totutusta laveammalla tuuletuksella. Yleensähän tollanen viikon täsmäloma vastaa pientä ilmanvaihtoräppänää noin ilmapiirin vaihdon vinkkelistä.

Siinä ajassa ehtii  syntyä monenmoista, mitä täällä blogin puolella on tarkoitus jakaa. Arvata saattaa, että myös ennen reissua on kaikenlaista pikku askaretta: työkuvioiden ja projektien setvimistä, rokotuksia, viisumiasioita, kämpän myyntiä, pullataikinan tavoin paisuvaa to do -listaa… Mutta, mikä parasta – kesälomaa, festareita ja urheilutapahtumia. Juhlitaan, juostaan ja golfataan nyt Suomen kesä ensin. Huikealla intensiteetillä, koska loppuvuosi otetaan lungisti.

469 Replies to “Härpätin on pystyssä”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.