OHI ON 262!!!

Sari ja Kari on palannut KOTIIN!

Kolme mannerta, 17 maata ja kulttuuria, 41 lentoa, 40 golfkierrosta, 84 majapaikkaa, seitsemän hukattua luottokorttia, kolme hajonnutta kameraa, hirmuinen lovi kassassa, uusia ystäviä, huikeita kokemuksia eli 262 päivää suurta seikkailua, josta emme vaihtaisi päivääkään pois.Vähän se otti, paljon se antoi, mutta myös kotiin on antoisa palata ystävien ja harrastusten pariin.

Matkamme oli ehdottomasti odotettuakin onnistuneempi ja upea kokemus. Kaiken kukkuraksi saimme matkata mitä parhaimmassa seurassa. Voisiko enempää toivoa? Ei.

Matka toki jatkuu vielä maan ja ilman ympäri, tosin blogipäivytysten muodossa. Kotiläksyksi saimme Etelä-Amerikan turinoinnit. Loppukaneettina on tulossa viivan alle matemaattisnumeerisesti kokemukset yhteenvetävä Hillon numeroiden valossa -juttu. Eli käykäähän kurkkimassa jatkossakin sivustoja!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ring a ling!!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.